I love Lleida

I love Lleida

dimarts, 23 d’octubre del 2012

Bon regust de boca amb música barroca

Avui m'he aixecat amb el bon regust de boca d'un bon cava i amb un somriure als meus llavis, molt animada, tot i que he tingut que matinar una mica però és per una bona causa, i he aprofitat per veure una bona sortida del sol i continuar el dia amb alegria. Me'n vaig anar a dormir molt contenta per haver passat una gran nit.

Ahir vaig tenir el plaer de gaudir d'un dels millors concerts de música barroca de la qual no acostumo a escoltar habitualment. Era el concert commemoratiu del 35è aniversari de la mort de Pau Casals organitzat per l'Associació Musical Pau Casals del Vendrell.

Vaig vibrar amb les interpretacions de tres GRANS músics i BELLÍSSIMES persones, aquests eren:
*Lucy Scotchmer- violoncel
*Oscar Argüelles- clarinet barroc
*Sílvia Marquez- orgueSe'm va ficar la pell de gallina sentint com sonaven els seus instruments i l'entusiasme que transmetien al moment d'interpretar les obres musicals. Va ser magnífic !!

Després del concert em vaig esperar per poder saludar-los i felicitar-los personalment de gran concert que havien ofert a l'església del Vendrell.
Tot seguit vaig tenir el goig d'anar a fer un beure i fer un mos amb ells i altres amics comuns.
Va ser una nit plena de rialles, xarrades, brindis i molt bona companyia.
Vam estar molt ben atesos per un dels pocs restaurants que estaven oberts a aquella hora intempestiva de la nit, ens van atendre amb amabilitat i professionalitat, sense cap problema tot i sent tard i sense avisar prèviament. Moltes gràcies al restaurant Lizarran del Vendrell.

Espero veure-us ben aviat en algun altre concert !!

Lucy, thankyou and I'll see you another day.
Oscar, gràcies i fins un altre dia.
Sílvia, gracias y hasta otro día.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada